בריזר
פחממות
כשרות
דמיינו צהריים בים, ישיבה עם חברים בשעות הקטנות של הלילה, מסיבה בטבע, פיקניק או “על האש”, עכשיו דמיינו את אותן סיטואציות בריזרים קרים בצד. נעים יותר, נכון?
בקרדי בריזר הוא המרענן הרשמי של הקיץ עם 4% אלכוהול וטעמים מרעננים, כגון: אבטיח, לימון, אננס, אפרסק וליים.
ישראל נחשבת לאחת המדינות המובילות בשתיית בריזר, באופן לא מפתיע, יש לציין, לאור הרעננות, הטעמים המתוקים והגיזוז העדין של המשקה. במילים אחרות, משקה קיץ, המותאם בדיוק למדינה שטופת שמש כמו שלנו.
הרעיון שמאחורי בריזר נולד בברים בחופי מערב ארה”ב בסוף שנות ה-80, הגולשים המבלים בברים היו מערבבים רום של בקרדי עם מיצי פירות טרופיים ומים מוגזים. השמועה על המשקה המאולתר הגיעה למשרדי בקרדי, שם החליטו לאמץ את הקונספט, שמאז הפך לאגדה.
בריזר הוא משקה פופולרי במיוחד גם מחוץ לישראל במדינות כגון: הודו, קנדה, בריטניה ואוסטרליה.
ברחבי העולם ניתן למצוא בריזר בכ-10 טעמים, ביניהם גם כאלה שאינם קיימים בישראל, כגון: אוכמניות, חמוציות, תפוח ירוק, אגס וכו’.
החל מקיץ 2017 ניתן למצוא את בריזר בטעמי אבטיח ולימון גם בפחיות 250 מ”ל המותאמות במיוחד לחופי הים ולבילוי מחוץ לבית.
אזהרה: מכיל אלכוהול – מומלץ להימנע משתייה מופרזת