שף מאיר אדוני מארח את שף מרקו סטבילה לארוחה טוסקנית בחסות אקווה פנה
6.15.16
6.15.16
במהלך יוני 2016, מותג המים המינרליים היוקרתיים אקווה פנה הטיס לארץ את שף מרקו סטבילה האיטלקי, המעוטר בכוכב מישלן, למפגש חד-פעמי עם השף הנודע מאיר אדוני.
הקשר בין השפים הבשיל במסגרת תחרות השף הצעיר של סן פלגרינו, בה השף אדוני היה חבר בפורום השופטים הבינ”ל.
השפים חברו יחד לייצור תפריט חד-פעמי לארוחה טוסקנית בת 5 מנות שנערכה במסעדת בלו-סקיי של אדוני במלון קרלטון, תל-אביב.
טרנד הגורמה הטוסקני הולך וצובר תאוצה בארץ וימשיך בחודש תפריטים טוסקניים במהלך יולי 2016, בו מיטב מסעדות השף בארץ ייצרו תפריט מיוחד שיציע לקהל הלקוחות מנות מיוחדות בליווי אקווה פנה.